Zeepdispensers

Voor alle bedrijven is het wassen van de handen belangrijk. Met name in de medische sector en de horeca kan hygiëne zelfs van levensbelang zijn. Zeepdispensers zorgen ervoor dat je je handen kunt wassen op de manier die bij jou past. Bij Hygiënepapier.nl hebben we verschillende soorten zeepdispensers: van reguliere (creme) zeepdispensers tot foamzeepdispensers en van toiletbrilreinigers tot desinfectiedispensers.
Meer lezen
Filter products Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Grote merken, groot voordeel. Zoek op merk.
  • Wepa
  • Satino Black
  • Kimberly-Clark
  • Europroducts
  • Ingoman
  • Gojo
  • tork
  • Santral
  • Oxy-gen
  • Vendor

Zeepdispensers bij Hygieneproducten.be

Zeepdispensers van hoge kwaliteit

Op zoek naar een navulbare zeepdispenser? Dan zit je bij Hygienepapier.nl aan het juiste adres. Wij hebben een breed en divers aanbod van verschillende soorten zeepdispensers. Zo is er altijd wel een zeep dispenser die precies past bij jouw wensen en behoeften.

Gebruik van zeepdispensers

Onze zeepdispensers zijn breed inzetbaar. Doordat het grootste deel van onze dispensers geschikt zijn om tegen een wand te plaatsen is het mogelijk om op alle gewenste plekken een zeepdispenser te plaatsen. Of dat nu in een sanitaire ruimte is of in een keuken. Met de zeepdispensers van Hygienepapier.nl zijn schone handen altijd binnen handbereik. Is hygiëne voor jou erg belangrijk? Zorg dan ook voor een handdoekdispenser met papieren handdoekjes. Zo weet je zeker dat iedereen schone handen heeft. Is een traditionele zeepdispenser niet wat je zoekt? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een foamdispenser of een complete desinfectie dispenser.

Zeepdispenser met sensor

Voor optimale hygiëne is een automatische zeepdispenser of zeepdispenser met sensor de beste keuze. Hiermee voorkom je dat iedereen die zeep nodig heeft met zijn of haar vieze handen aan de zeepdispenser komt. Hiermee voorkom je de overdracht van bacteriën, virussen en andere ongewenste zaken. Heb jij geen ruimte om een zeepdispenser met sensor te bevestigen? Of heb je de ruimte wel maar zijn er te weinig wateraansluitingen om te wassen? Dan is onze desinfecterende handgel wat jij zoekt. Hiermee kun je handen maximaal reinigen zonder dat hier water voor nodig is. Verkrijgbaar als desinfecterende handgel 1 liter en desinfecterende handgel 500 ml.

Zeepdispenser kopen bij Hygienepapier.nl

Ga jij een zeepdispenser kopen? Dan is het een slimme keuze om dat bij ons te doen. Wij hebben niet alleen een groot aanbod met voldoende voorraad, maar bieden ook nog eens zeer scherpe prijzen. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaald. In een keer een heel bedrijfspand voorzien van zeepdispensers? Maak dan gebruik van onze interessante staffelkortingen. Hiermee bespaar je in sommige gevallen wel tot wel 50% ten opzichte van andere aanbieders. Nog vragen of advies nodig over onze zeepdispensers? Neem dan contact op met onze klantenservice.