Toiletpapier

Toiletpapier bestaat er in vele soorten en maten. Zo is er enkellaags papier, maar ook vierlaags papier. Hoe meer lagen het papier heeft, hoe luxer het vaak is. Toiletpapier met meerdere lagen biedt optimaal comfort voor de gebruiker. Hier vind je een breed assortiment toiletpapier, van budget toppers tot chique papier, indien gewenst natuurlijk met een ECO-label!
Meer lezen
Filter products Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Grote merken, groot voordeel. Zoek op merk.
  • Wepa
  • Satino Black
  • Kimberly-Clark
  • Europroducts
  • Ingoman
  • Gojo
  • tork
  • Santral
  • Oxy-gen
  • Vendor

Toiletpapier bij Hygieneproducten.be

Goedkoop toiletpapier

Op zoek naar goedkoop toiletpapier? Dan ben je bij Hygienepapier.nl aan het juiste adres. In onze toiletpapier groothandel vind je alle soorten en maten toiletpapier tegen zeer scherpe prijzen. In veel gevallen zijn wij zelfs meer dan 50% goedkoper dan de concurrent!  

Toiletpapier voor diverse toepassingen

Toiletpapier is een verzamelterm voor allerlei soorten papier voor op het toilet. Welk soort toiletpapier geschikt is voor jouw sanitaire ruimtes hangt volledig af van het type dispenser dat jij gebruikt. De toiletpapierdispensers van Hygienepapier.nl zijn namelijk geschikt voor de volgende soorten toiletpapier:

 Nu begrijpen wij best dat het niet altijd even eenvoudig is om het juiste soort toiletpapier te bestellen. Om die reden hebben wij de dispenser check samengesteld. Vul het type en merk dispenser in en kom er binnen enkele klikken achter welke soort toiletpapier jij nodig hebt. Lukt het jou toch niet om het juiste toiletpapier uit te kiezen? Dan kun je altijd even contact op nemen met onze klantenservice.

Verschillende merken toiletpapier

Behalve de verschillen in de soorten toiletpapier, vind je bij Hygienepapier.nl ook nog toiletpapier van verschillende toonaangevende merken. Op deze manier kunnen wij garanderen dat wij altijd een navulling hebben voor dispensers die bij ons zijn gekocht. Op die manier weet je zeker dat de kwaliteit is wat je ervan verwacht. De meest bekende merken uit ons assortiment zijn: Tork toiletpapier, Euro Products toiletpapier en ons eigen merk toiletpapier.

Toiletpapier kopen bij Hygienepapier.nl

Op zoek naar goedkoop toiletpapier? Dan is het verstandig om jouw toiletpapier te kopen bij een groothandel in toiletpapier. Hygienepapier.nl is zo’n toiletpapier groothandel waar je zelfs als particuliere eindgebruiker toiletpapier kunt bestellen. Op deze manier voorzien wij de hele markt van goedkoop toiletpapier. Heb jij vragen over het toiletpapier uit ons assortiment? Neem dan vooral contact op met onze productspecialisten! Wij zijn op de volgende manieren bereikbaar: