Gratis verzending bij besteding van minimaal 100 euro. Binnen 2 werkdagen bezorgd op uw adres!
Welkom bij de voordeligste van België!

Bellen kan.
078/484038
Mailen kan.
info@hygieneproducten.be

Filter uw keuze

Gevouwen handdoekjes

Droog gemakkelijk en hygiënisch uw handen met onze gevouwen handdoekjes. Onze gevouwen handdoekjes passen in dispensers van Tork, Pearl White/Black, KC Aquarius, Katrin, SanTRAL en Vendor. Maak de juiste productselectie met de filters. Zoekt u alleen een navulling? Doe dan de dispensercheck. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Filteren

Filter uw keuze

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3

Gevouwen handdoekjes bij Hygieneproducten.be

Gevouwen handdoekjes. Het zijn eigenlijk hele handige dingen, zeker als je ze gebruikt in combinatie met een dispenser. Op die manier hangen ze netjes aan de muur en zijn ze makkelijk te gebruiken. Ze zijn van papier. Laat daar geen misverstanden over ontstaan. U doet er dus goed aan om ook een afvalbak in de buurt neer te zetten, zodat de gevouwen handdoekjes (die dan inmiddels zijn uitgevouwen) kunnen worden weggegooid. De gevouwen handdoekjes zijn verschillend van kwaliteit. Het aantal laags, de vouwwijze, de vellengte/breedte en de absorptiesnelheid, zijn allemaal factoren die de kwaliteit van de gevouwen handdoekjes beïnvloeden. Ze zijn er met of zonder ECO keurmerk, wel of niet recycled.

De juiste navulling?
Niet elke soort gevouwen handdoekjes past in elke dispenser. Bij elke navulling staat in welke dispenser deze past. Gebruik de selectietool voor de juiste selectie. Komt u er niet uit? Doe dan de dispensercheck en vindt de juiste navulling voor uw dispenser.