Papierdispensers

In welke branche je ook werkt, papier dispensers zijn onmisbaar om jouw toiletruimtes een strakke uitstraling te geven. Of het nu gaat om toiletpapier dispensers, handdoek dispensers, poetsrol dispensers of heel wat anders... Hier vind je dispensers in allerlei vormen, kleuren en maten. Zo past er altijd wel één bij jouw bedrijf.
Meer lezen
Filter products Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Grote merken, groot voordeel. Zoek op merk.
  • Wepa
  • Satino Black
  • Kimberly-Clark
  • Europroducts
  • Ingoman
  • Gojo
  • tork
  • Santral
  • Oxy-gen
  • Vendor

Papierdispensers bij Hygieneproducten.be

Papierdispensers voor verschillende ruimtes

Een papierdispenser is verzamelnaam van verschillende soorten dispensers voor allerlei papieren handdoekjes. Op zoek naar een papierdispenser? Dan ben je bij Hygienepapier.nl aan het juiste adres. In ons assortiment vind je papierdispensers voor verschillende ruimtes en van verschillende merken.

Functionele papierdispensers

Bij Hygienepapier.nl hebben wij overzichtelijk alle papierdispensers voor je op een rijtje gezet. Op zoek naar een specifieke papierdispenser? Wij maken verder onderscheid uit de volgende type papier dispensers:

Uiteraard heeft ieder type papierdispenser een eigen functionaliteit. Wij hoeven vast niet te vertellen dat een houder met toiletrollen in het toilet wordt gehangen, terwijl een houder voor servetjes met name in de horeca voorkomt. Wij hebben daarom alle papierdispensers onderverdeeld in categorieën op basis van functionaliteit. 

Tork papierdispensers

De meest bekende papier dispensers zijn van het merk Tork. Of het nu gaat om een dispenser voor in het sanitair of in het magazijn. Tork heeft papierdispensers in allerlei vormen, kleuren en maten. Van RVS papierdispensers tot zwarte papierdispensers. Het maakt dus niet uit of je een Tork papierdispenser nodig hebt voor een groot magazijn of een klein toilet. De kwaliteit van Tork zal niet snel teleurstellen.

Papierdispenser online kopen

Indien je van plan bent om een papierdispenser online te kopen, is Hygienepapier.nl de voordeligste keuze. Voor zowel de kleine bestellingen als de grote bestellingen zijn wij keer op keer de voordeligste. Nog niet overtuigd? Lees dan een van onze honderden reviews van klanten die je voorgingen. Weet jij niet goed welke papierdispenser de beste keuze is voor jou? Doe dan de Hygienepapier.nl Dispenser Check en kom tot de ideale papierdispenser. Liever een van onze productspecialisten spreken voordat je een papierdispenser koopt? Neem dan contact op met onze klantenservice: