Multifold handdoekjes

Multifold handdoekjes zijn snel te gebruiken en zijn ideaal voor kleinere toiletruimtes. De handdoekjes zijn heel smal opgevouwen en passen dus in een smalle dispenser. We bieden multifold handdoekjes aan in verschillende formaten. Ook kun je bij ons kiezen uit 1-laags of 2-laags multivouw handdoekjes.
Meer lezen
Filter products Filteren
Set Descending Direction
Set Descending Direction

Grote merken, groot voordeel. Zoek op merk.
  • Wepa
  • Satino Black
  • Deb
  • Europroducts
  • Ingoman
  • Gojo
  • tork
  • Santral
  • Oxy-gen
  • Vendor

Multifold handdoekjes bij Hygieneproducten.be

Multifold handdoeken

De multifold handdoeken zijn met name erg praktisch op plekken waar er weinig ruimte is. De dispensers zijn in dit soort ruimtes vaak ook een stukje compacter dan in de grote sanitaire ruimtes. Het is dan wel zo handig om papieren handdoekjes aan te schaffen die compatible zijn met de handdoekdispenser

Waarom kiezen voor multifold doekjes?

Het kiezen voor multifold doekjes kan meerdere redenen hebben. Of je nu op zoek bent naar een klein formaat handdoekje voor een compacte sanitaire ruimte of juist veel waarde hecht aan duurzaamheid. De Multifold handdoekjes zijn in beide gevallen een uitstekende keuze. Door de speciale vouwwijze van de doekjes nemen deze weinig ruimte in beslag waardoor deze voor de meest compacte dispensers geschikt zijn. Daarnaast zijn de handdoekjes met speciale lijm aan elkaar vastgelijmd, waardoor het volgende doekje altijd klaar hangt voor de volgende bezoeker van het toilet. Bovendien heeft de speciale lijm ook nog een extra functie. Deze neemt namelijk extra vocht op, waardoor de multifold doeken een hoog absorptievermogen hebben. Hierdoor is het gebruik van 1 doekje per wasbeurt al voldoende.

Tork H2 papier als Multifold handdoek

De multifold doeken worden ook vaak Tork H2 papier genoemd, omdat dit type dispenser de geschikte afmetingen heeft voor de multifold handdoeken. De doeken Tork H2 papier zijn te herkennen aan het H2 logo op de doos van de doeken. Is dit toch niet het type handdoek waar je naar op zoek bent? Dan vind je hier ook nog de volgende alternatieven op de Multifold handdoekjes:


Multifold handdoekjes kopen bij Hygienepapier.nl

Ben jij van plan multifold handdoekjes te kopen? Dan ben je bij Hygienepapier.nl aan het juiste adres. Hier vind je een uitgebreid en bovendien scherp geprijsd aanbod multifold doeken. Toch nog vragen voor een van onze productspecialisten? Neem dan even contact met ons op via een van de volgende kanalen: