Minirol dispenser

Filter products Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Grote merken, groot voordeel. Zoek op merk.
  • Wepa
  • Satino Black
  • Deb
  • Europroducts
  • Ingoman
  • Gojo
  • tork
  • Santral
  • Oxy-gen
  • Vendor

Minirol dispenser bij Hygieneproducten.be

Minirol dispensers

Minirol dispensers worden vaak gebruikt in de keuken of pantry. De minirollen die in de dispenser passen, zijn te vergelijken met keukenrollen. De minirol papier dispenser zorgt ervoor dat je in een handomdraai elke gemorste vlek weghaalt. De handige doseerfuncties van de minirol dispensers zorgen ervoor dat je nooit te veel papier gebruikt. Je vindt bij Hygiënepapier.nl minirol dispensers van verschillende merken zoals: Europroducts, Tork en Satino Black. Ons aanbod minirol dispensers is zo samengesteld dat ze geschikt zijn voor zoveel mogelijk type mini rollen. Hierdoor zit je voor de navulling van de dispenser niet vast aan een bepaald merk.

Verschillende type minirol dispensers

Bij de minirol dispensers staat in de titel of omschrijving aangegeven welk type rol er in de dispenser past. Kijk hier goed naar bij het bestellen.

Zoals gezegd hebben wij ons assortiment poetsrol dispensers met veel zorg en aandacht samengesteld. Zo weten wij zeker dat ons assortiment aansluit bij een zo groot mogelijke groep professionals.

Europroducts minirol dispensers

De pearl white minirol dispensers zijn bijvoorbeeld ideaal voor de horeca en service verlenende buitendienst. Deze populaire dispenser geeft iedere keer weer een hygiënisch nieuw absorberend stuk papier.

Tork minirol dispensers

De centerfeed dispensers van Tork zijn zeer geliefd bij professionele omgevingen waar zeer veel wordt gevraagd van de minirol dispenser. Het is de meest veelzijdige minirol dispenser en daardoor een graag geziene dispenser in professionele keukens, sanitaire ruimten en werkplaatsen. De dispensers geven papier af op een zeer economische manier door hun veelzijdige slotsysteem.

Satino Black minirol dispensers

Ben je op zoek naar een mini poetsrol dispenser die niet alleen zeer efficiënt in gebruik is, maar ook uw ruimte een heuse stijl upgrade geeft? Dan kies je voor de minirol dispenser van Satino Black. Deze stijlvolle zwarte dispenser wordt volledig Cradle to Cradle geproduceerd. Dit betekent dat alle grondstoffen volledig worden hergebruikt of aan de natuur teruggegeven. Dispenser van gerecycled kunststof in compact formaat. De minirol dispenser is economisch in gebruik door zijn centre pull mechanisme. Een graag geziene dispenser in de meest stijlvolle keukens en werkplaatsen.

Vragen over onze minirol dispensers?

Heeft u een goede minirol dispenser gezien, maar heeft u hier nog een aantal vragen over? Dan zitten onze specialisten voor u klaar. Je kunt hen het beste bereiken door te bellen naar: 0187-745042 of door even te mailen naar info@hygienepapier.nl. Uiteraard vindt u bij Hygiënepapier ook de navulling in de vorm van mini rollen.