Verfrissende toiletoplossingen

Vendor

Vendor biedt verschillende handige toiletoplossingen die verfrissend zijn in geur én productiewijze. Handdoekjes met een beperkte hoeveelheid afval? Hebben we! Een toiletrol met meer meters dan je gewend bent? Ook dat heeft Vendor! Het merk is niet voor niets onwijs populair bij veel verschillende branches. Want in welke branche je ook werkt: Vendor biedt optimale hygiëneoplossingen, ook voor drukke ruimtes!

vendor logo vendor bathroom

Vendor handdoekcassettes

De Vendor handdoekcassettes zijn welbekend in de markt. De handdoekcassettes (Vendor 1360, 1361, 1362 en 1363) absorberen goed, gaan lang mee én zijn erg gebruiksvriendelijk. De handdoekcassette komt binnen als pakketje, maar hangt als een rol uit de dispenser en rolt zichzelf op. Geen afval tijdens het afdrogen dus! En door het handige systeem gooi je na gebruik alleen de rol weg.

Vragen of opmerkingen? Je kan ons bereiken op 078/484038

Binnen twee dagen op locatie bezorgd!

Alle Vendor producten

Benieuwd naar alle Vendor producten? Naast doprollen en handdoekcassettes bieden we bijvoorbeeld ook Vendor zeep en luchtverfrissers aan. Handige, gebruiksvriendelijke systemen die lang meegaan, zoals je gewend bent van Vendor! Bekijk hieronder een aantal suggesties of bekijk direct ons hele Vendor assortiment.

Bekijk Vendor assortiment

Ook groot-zakelijk Nederland bestelt bij Hygieneproducten.be!

Alles is altijd op voorraad