Ontdek de nieuwe standaard Ga voor een volledig duurzame toiletruimte.
Satino iconen

Hygieneproducten.be en Satino Black

Een top-oplossing

Het Satino Black washroomconcept is de nieuwe standaard op het gebied van duurzame toilethygiëne. Met deze oplossing draagt u maximaal bij aan een beter milieu. Satino Black wordt compleet CO2-neutraal geproduceerd, voert de keurmerken FSC Recycled en Europees Ecolabel en is het enige complete toilethygiëneconcept ter wereld dat het Cradle-to-Cradle keurmerk mag voeren. Bovendien worden er in het productieproces geen schadelijke chemicaliën gebruikt waardoor Satino Black compleet veilig is voor mens en milieu.

Satino Black

By Hygieneproducten.be
Satino black brand
quotatie puntjes

"Op het gebied van duurzaamheid is Satino Black een klasse apart. En zelfs de absolute top. Maar met Satino Black haal je ook klasse in huis op het gebied van design."

Michael Woensdregt Product Expert Hygieneproducten.be

Satino Black voor uw branche

De functionaliteit, uitstraling en duurzaamheid van Satino Black brengen uw toiletruimte naar een hoger niveau. Een tijdloos totaalconcept voor iedereen!

  • Scholen
  • Schoonmaakbedrijven
  • Praktijken
  • Horeca
  • Facilitair
  • Campings

Duurzamer wordt het niet

De matzwarte dispensers en bijbehorende accessoires zorgen voor eigentijdse en stijlvolle uitstraling, een gevoel van luxe en elegantie. Satino Black creëert écht beleving in de toiletruimte. Tegelijkertijd is de toiletinrichting van Satino Black functioneel. Een compleet assortiment, met matzwarte dispensers, hygiënepapier, zepen en accessoires kunnen uw washrooms volledig verduurzamen.

Cradle To Cradle

Koffietijd ging langs bij de fabriek van Satino en praatte met Bas en Hein. Bas is eigenaar van de fabriek, die zoveel mogelijk - zo niet alles - duurzaam produceert. Hein weet alles over Cradle to Cradle.

play button Bekijk de video
Zet ook de nieuwe standaard,
voor nu en in de toekomst
Bekijk het Satino assortiment
Satino Black brand
Vragen over Satino Black,
of over Hygieneproducten.be?