Matic rollen

Matic rollen lijken sterk op motion rollen, maar hebben een speciale dop, waardoor ze voor andere dispensers geschikt zijn. Net als de motion rollen werken ze op basis van een vel-voor-vel uitgifte, waarbij het volgende handdoekje automatisch weer naar voren komt. De handdoekjes zijn makkelijk in gebruik en hebben een hoog absorptievermogen, waardoor ze duurzaam zijn in gebruik.
Meer lezen
Filter products Filteren
Set Descending Direction
Set Descending Direction

Grote merken, groot voordeel. Zoek op merk.
  • Wepa
  • Satino Black
  • Deb
  • Europroducts
  • Ingoman
  • Gojo
  • tork
  • Santral
  • Oxy-gen
  • Vendor

Matic rollen bij Hygieneproducten.be

Matic rollen

Ben jij op zoek naar Matic rollen? Dan ben je bij Hygiënepapier.nl aan het juiste adres. Zoals je gewend bent koop je bij ons Matic rollen voor een voordelige prijs. Matic rollen lijken op Motion rollen, maar hebben een speciale dop waardoor ze geschikt zijn voor andere handdoekdispensers. 

Matic rol toepassing

Matic rollen zijn perfect voor sanitaire ruimtes. Ze werken op basis van een vel-voor-vel uitgifte, waarbij het volgende papieren handdoekje automatisch wordt aangeboden. Door het hoge absorptievermogen zijn ze duurzaam in gebruik, er zijn dus minder velletjes nodig. Dit komt (bij tork) door de QuickDry eigenschap van het papier wat er voor zorgt dat de handen snel en zorgvuldig worden gedroogd. Ga voor premium kwaliteit handdoeken en kies voor de Matic rol. Zo bied jij jouw collega’s en bezoekers comfort en hygiëne.

Mocht je twijfelen of een Matic rol de oplossing is in jouw organisatie. Bekijk dan onze andere handdoekrollen, uiteraard zijn deze ook tegen de scherpste prijzen beschikbaar.

Populaire Matic rollen bij Hygiënepapier.nl

De volgende Matic rol is één van de populairste rollen die wij in ons assortiment hebben. Dit betreft de handdoek op rol matic met artikelcode: 129066. Deze matic rol heeft voor 150 meter aan papier, bestaat uit hoogwaardig materiaal en is tweelaags. Deze handdoekrol is sterk maar voelt toch zacht aan en dankzij het hoge absorptievermogen is er weinig papier nodig om je handen te drogen. Hierdoor is het economische, maar ook ecologische keuze om voor matic rollen te kiezen als handdoeken in jouw sanitaire ruimte.

Matic rol uitproberen

Benieuwd naar de kwaliteit van een Matic rol? Neem dan gerust contact op met een klantenservice om een sample te krijgen. Geef het productnummer door, wij doen de rest. Uiteraard is dit gratis en voor niets. 

Matic rollen aanschaffen bij Hygiënepapier.nl

Zoals je van ons gewend bent hanteren wij ook voor de matic rollen de laagste prijzen. Zijn de prijzen nog niet laag genoeg? Profiteer dan van onze interessante staffelkortingen. Nog niet overtuigd? Lees dan een van onze honderden reviews van klanten die je voorgingen. Of neem contact op met onze specialisten, zij helpen je graag verder.