Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen van onze klanten. Blijft jouw vraag toch onbeantwoord? Dan helpen we je natuurlijk graag verder. Neem gerust contact met ons op.


Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Op werkdagen leveren wij binnen 2 tot 3 werkdagen. Plaats je jouw bestelling op een vrijdagavond of in het weekend? Dan bezorgen we op de dinsdag of woensdag erop. Heb je erg veel haast? Bel ons dan zo snel mogelijk, we kijken dan graag of we iets voor u kunnen betekenen!


Wat zijn de verzendkosten?

De reguliere verzending is voor bestellingen boven de €185,- excl. btw gratis, voor kleinere bestellingen bedragen de kosten €6,57 excl. btw en €7,95 incl. btw.


Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?

Na het bestellen hoor je een bevestigingsmail van ons te ontvangen. Heb je die niet gekregen? Dan is jouw bestelling mogelijk niet bij ons binnengekomen. Heb je via iDeal betaald? Controleer dan of de betaling van je rekening is afgeschreven. Als dat niet het geval is, hebben wij jouw bestelling niet goed ontvangen. Je kunt dan het beste opnieuw bestellen. Twijfel je of je bestelling goed is doorgekomen? Neem dan voor de zekerheid contact met ons op!


Is betalen bij Hygiëneproducten.be veilig?

Jazeker! Wij werken met het betalingssysteem Mollie. Betalingen komen hierdoor correct bij ons aan en worden meteen verwerkt. Je ontvangt na je bestelling direct een orderbevestiging in jouw inbox. Heb je nog vragen over het betalen aan ons? Neem dan contact met ons op.


Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen, wat nu?

Heb je wel een orderbevestiging gehad, maar nog geen bestelling binnen gekregen? Dan kan het zijn dat er iets mis is gegaan. Wil je contact met ons opnemen? Dan lossen we het zo snel mogelijk op! .


Welke navulling heb ik nodig voor mijn dispenser?

Heb je de juiste navulling niet kunnen vinden? Gebruik dan onze dispensercheck. Hier staan ruim 250 dispensers in, waar je snel de juiste navulling bij vindt. Staat jouw dispenser er niet tussen of kom je er niet uit? Dan helpen we je graag telefonisch, via WhatsApp of per mail. Neem vooral contact met ons op!


Kan ik op rekening bestellen?

In bepaalde gevallen kan er Op Rekening besteld worden. Dit kan enkel bij bestelling boven de €175,- excl. BTW, voor kleinere bestellingen is deze betaaloptie niet mogelijk. Als je boven dit bedrag zit kan je contact opnemen met klantenservice@hygieneproducten.be voor de mogelijkheden.