Handschoenen

Handschoenen beschermen je handen in verschillende situaties. Je kunt ze natuurlijk gebruiken tijdens het schoonmaken, maar ze zijn ook onmisbaar in bijvoorbeeld de medische branche. Bij ons vind je verschillende soorten wegwerp handschoenen, die jouw werk makkelijker maken en optimale hygiëne bieden. We hebben nitril, latex en PE diesel handschoentjes. Voor iedere toepassing het juiste materiaal!
Meer lezen
Filter products Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Grote merken, groot voordeel. Zoek op merk.
  • Wepa
  • Satino Black
  • Kimberly-Clark
  • Europroducts
  • Ingoman
  • Gojo
  • tork
  • Santral
  • Oxy-gen
  • Vendor

Handschoenen bij Hygieneproducten.be

Wegwerphandschoenen

Wegwerphandschoenen zijn ideaal om handen te beschermen tegen vloeistoffen, bloed en bacteriën. Je trekt een plastic handschoen snel aan en na gebruik gooi je deze eenvoudig weer weg. 

Waarom plastic handschoenen kopen?

Ten tijde van een pandemie is de aandacht meer dan ooit op persoonlijke hygiëne komen te liggen. Men is meer gaan beseffen hoeveel dingen ze dagelijks aanraken die mogelijk vol met bacteriën zitten. Het dragen van handschoenen voorkomt dat deze bacteriën overgedragen worden op jouw huid. Bovendien voorkom je ook dat bacteriën van jouw huid overgedragen worden op voorwerpen. Het dragen van plastic handschoenen is dus niet alleen veiliger voor jezelf, maar ook voor anderen. Het is dan ook niet zo gek dat deze plastic handschoenen ook veel worden gebruikt in de zorg, food en horeca branche. Als jij op zoek bent naar medische handschoenen zit je hier ook goed. Al onze handschoenen zijn voorzien van een CE keurmerk een daarmee geschikt om te gebruiken als medische handschoenen. Hiermee bescherm je niet alleen patiënten van een mogelijke infectie, maar ook zeker jezelf. 

Verschillende weggooi handschoenen

Bij Hygienepapier.nl vind je wegwerphandschoenen van verschillende materialen. Ieder materiaal heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Er is dus altijd wel een type weggooi handschoen die bij jou past. Ook voor mensen met een latex allergie hebben wij verschillende soorten wegwerphandschoenen. Benieuwd naar de verschillende materialen handschoenen die wij aanbieden? We hebben ze onderstaand voor je op een rijtje gezet.

Behalve de keuze uit de verschillende materialen wegwerphandschoenen, heb je ook nog de keuze uit verschillende maten. Of je nu grote of juist kleine handen hebt maakt dus niet uit. Er is altijd een disposable handschoen die goed aansluit, zodat je zo min mogelijk hinder ondervindt bij het dragen van plastic handschoen. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit gepoederde en ongepoederde wegwerphandschoenen. Het poeder zorgt ervoor dat je de handschoenen na het dragen eenvoudig kunt uittrekken. Echter wordt dit poeder niet door iedereen als prettig ervaren. 

Wegwerphandschoenen kopen bij Hygienepapier.nl

Wil jij wegwerphandschoenen kopen? Dan zit je bij Hygienepapier.nl helemaal goed. Of je nu op zoek bent naar medische handschoenen of wegwerphandschoenen voor tijdens het boodschappen doen. Voor iedere toepassing is er wel een handschoen verkrijgbaar. Niet alleen maken wij onderscheid tussen de verschillende materialen disposable handschoenen, maar ook tussen de verschillende maten en kleuren. Voor ieder bedrijf in iedere branche is er dus een plastic handschoen die perfect is. Wil jij liever nog advies inwinnen voordat je wegwerphandschoenen gaat kopen? Neem dan contact op met onze klantenservice voor advies op maat.