Handdoekdispenser

Bij Hygiënepapier.nl hebben we handdoekdispensers in verschillende soorten en maten. We hebben dispensers voor Z-vouw handdoekjes, voor C-vouw handdoekjes, touch free dispensers en dispensers voor Dudley handdoeken. Door ons uitgebreide assortiment zit er altijd wel een dispenser tussen die past bij het interieur van jouw toiletruimtes. Wil je weten welke handdoeken in jouw papier dispenser passen? Doe dan onze dispensercheck!

Meer lezen
Filter products Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Grote merken, groot voordeel. Zoek op merk.
  • Wepa
  • Satino Black
  • Kimberly-Clark
  • Europroducts
  • Ingoman
  • Gojo
  • tork
  • Santral
  • Oxy-gen
  • Vendor

Handdoekdispenser bij Hygieneproducten.be

Handdoekdispenser

Op zoek naar een handdoekdispenser voor één of meerdere sanitaire ruimtes? Of het nu gaat om een tork handdoekdispenser of een Satino Black handdoekdispenser, bij Hygienepapier.nl vind je altijd de geschikte papieren handdoek dispenser.

Verschillende soorten handdoekdispensers

In het assortiment van Hygienepapier.nl vind je verschillende soorten handdoekdispensers. Of je nu op zoek bent naar een handdoekautomaat welke werkt met een handdoekrol, of je toch liever kiest voor een handdoekdispenser met papieren handdoekjes. Bij Hygienepapier.nl is er altijd een handdoekdispenser die precies past jouw situatie. Kies jij voor de ecologische optie? Dan is een handdoekautomaat met handdoekrol de beste keuze. Door het hoge absorptievermogen van de handdoek bespaar je al snel 60% papier. Dit heeft niet alleen een effect op het milieu, maar ook in de kosten. Kies jij voor de meest hygiënische optie? Dan zijn de papieren handdoekjes wat je zoekt. Deze blijken in vele gevallen schoner te zijn dan een handdroger. Deze zijn zelfs een broeihaard voor bacteriën indien deze niet goed worden schoongemaakt.

Handdoekdispensers van A-merken

Behalve dat er verschillende soorten handdoek dispensers voor handdoekjes verkrijgbaar zijn, hebben wij ook nog een divers assortiment A merken waaruit je de keuze hebt. Op zoek naar een handdoekautomaat? Dan kom je al snel uit bij de handdoekautomaten van bekende merken als Euro Products of Dudley. Liever een papieren handdoek dispenser met zeepdispenser in één? Dan zijn de dispensers van sanTRAL wat jij zoekt. Behalve de genoemde merken vind je bij Hygienepapier.nl ook een groot aanbod van Tork handdoekdispensers. Of je nu op zoek bent naar een automatische handdoekautomaat of naar een eenvoudige papieren handdoeken dispenser. 

Handdoekdispenser kopen bij Hygienepapier.nl

Indien jij de keuze voor een geschikte papieren handdoekjes dispenser hebt gemaakt, kun je deze bij Hygienepapier.nl snel online bestellen. Dan weet je altijd zeker dat je niet teveel betaalt. Heb jij een groot aantal handdoekdispensers nodig? Dan profiteer je bij ons ook nog eens van interessante staffelkortingen. Nog niet overtuigd? Lees gerust eens hoe onze klanten ons beoordelen in een van onze vele reviews. Wil jij toch nog even een productspecialist spreken voordat je een keuze maakt? Dan kan je ons bereiken op de volgende manieren: