Desinfectiedispenser

Is desinfectie en handhygiëne binnen jouw bedrijf erg belangrijk? Dan zijn deze desinfectiedispensers onmisbaar. Of je nu gaat voor een dispenser aan de muur of een dispenserzuil met no-touch systeem, er zit vast en zeker een dispenser in ons assortiment die past bij jouw bedrijf en wensen!
Meer lezen
Filter products Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Grote merken, groot voordeel. Zoek op merk.
  • Wepa
  • Satino Black
  • Deb
  • Europroducts
  • Ingoman
  • Gojo
  • tork
  • Santral
  • Oxy-gen
  • Vendor

Desinfectiedispenser bij Hygieneproducten.be

Verschillende A kwaliteit desinfectie dispensers

Ben jij op zoek naar desinfectie mogelijkheden voor klanten of werknemers die bij jou over de vloer komen? Dan zit je hier helemaal goed. Bij Hygieneproducten.be vind je verschillende desinfectiedispensers, waaronder onze desinfectiezuil en desinfectie station. 

Onze desinfectie dispensers

Hygiëne staat bij ons altijd op 1. Niet zo gek dat je bij ons daarom ook complete desinfectiezuilen kunt vinden. Deze zijn helemaal compleet en direct klaar voor gebruik. Zo is onze desinfectiezuil met RVS voet ook uitgerust met een presentatiescherm, waarop je eenvoudig de geldende hygiëneregels kunt laten zien. De desinfectiedispenser is ingebouwd in de zuil en is geschikt voor 1 liter desinfectiemiddel. Op zoek naar een nog completer product? Dan is ons complete desinfectie station wat je zoekt. Deze zijn uitgerust met: informatieve pictogrammen omtrent de hygiëne, handdoekrol met vel-voor-vel uitgifte en een reservoir voor desinfecterende handgel. Liever een desinfectiezuil die past bij jouw huisstijl? Geen enkel probleem. Vanaf een oplage vanaf 50 stuks kunnen wij het desinfectie station geheel in jouw huisstijl laten bedrukken.

Gebruik van de desinfectiezuil

Om optimaal gebruik te maken van de desinfectiezuil is het verstandig om ook voldoende antibacteriële handgel in huis te hebben. Zo bieden wij de mogelijkheid om 5l desinfecterende handgel in een keer te bestellen. Zo kun je weer even vooruit en hebben jouw werknemers en/of bezoekers voldoende mogelijkheden om de handen te desinfecteren.

Desinfectie dispenser kopen bij Hygieneproducten.be

Hygieneproducten.be is de uitgelezen plek om jouw nieuwe desinfectiezuil te kopen. Behalve onze scherpe prijzen, bieden wij ook de mogelijkheid om een desinfectie station te bedrukken in jouw huisstijl. Zoals je van ons bent gewend hebben wij ook voor onze desinfectiezuilen een mooie staffelkorting, waardoor je bij aankoop van meerdere desinfectie dispensers kunt rekenen op kortingen tot wel 10%.