Desinfectie

Desinfecterende zeep is onmisbaar in bedrijven waar hygiëne hoog in het vaandel staat. Denk hierbij aan de medische branche, maar ook aan de horeca en voedselverwerking. Desinfectiezeep is verkrijgbaar als desinfectiegel, maar ook als foamzeep. Ook hebben wij desinfectie spray en desinfecterende handgel in ons assortiment, voor een snelle hygiëneboost als er geen water in de buurt is.
Meer lezen
Filter products Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Grote merken, groot voordeel. Zoek op merk.
  • Wepa
  • Satino Black
  • Kimberly-Clark
  • Europroducts
  • Ingoman
  • Gojo
  • tork
  • Santral
  • Oxy-gen
  • Vendor

Desinfectie bij Hygieneproducten.be

Hoge kwaliteit desinfectiemiddelen

Op zoek naar desinfectiemiddelen? Dan zit je bij Hygieneproducten.be helemaal goed. Wij hebben een breed aanbod desinfectie artikelen voor zeer scherpe prijzen.

Waarom desinfectiemiddelen gebruiken?

Ten tijde van een pandemie is hygiëne belangrijker dan ooit. Persoonlijke hygiëne zorgt er namelijk voor dat virussen minder snel verspreid kunnen worden. In 2020 is er daarom extra aandacht voor persoonlijke hygiëne gekomen. Denk hierbij aan desinfecterende handgel of desinfectie zuilen bij de entree van een winkel. Daarnaast wordt het afdrogen van handen ook steeds meer gedaan met papieren handdoekjes in plaats van handdoeken die door meerdere mensen worden gebruikt. Zo voorkom je dat je in contact komt met bacteriën van anderen. 

Onze desinfectie producten

Ons aanbod hygiëne producten is erg breed. Het is dan ook niet gek dat wij door vele klanten de hygiëne groothandel van Nederland genoemd worden. Ons assortiment is erg divers en draagt bij aan jouw persoonlijke hygiëne. Het maakt dan ook niet uit of je op zoek bent naar artikelen voor jouw eigen hygiëne of dat je dit doet voor zakelijk gebruik. Bij Hygieneproducten.be vinden zowel particulieren als bedrijven de beste hygiëne producten. Of je nu op zoek bent naar niet medische mondkapjes, medische mondkapjes, stoffen mondkapjes of wasbare mondkapjes. Bij Hygieneproducten.be hebben wij altijd wel het type mondkapje waar jij naar op zoek bent. Zo kun jij je met een gerust hart in publieke ruimtes vertonen waar een mondkapjesplicht van kracht is. Ben jij op zoek naar andere producten zoals een bezoekersjas? Ook deze zijn bij ons verkrijgbaar.

Desinfectie producten kopen

Ga jij desinfectie producten kopen? Dan is het een slimme keuze om dat bij Hygieneproducten.be te doen. Niet alleen bieden wij lage prijzen, maar ook nog eens een zeer breed aanbod en hoge kwaliteit. Heb jij advies nodig bij het inrichten van een winkel? Of liever iemand spreken voordat je overgaat tot aankoop? Onze klantenservice staat voor je klaar.