Bezoekersjassen

Filter products Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Grote merken, groot voordeel. Zoek op merk.
  • Wepa
  • Satino Black
  • Kimberly-Clark
  • Europroducts
  • Ingoman
  • Gojo
  • tork
  • Santral
  • Oxy-gen
  • Vendor

Bezoekersjassen bij Hygieneproducten.be

Bezoekersjas

Op zoek naar bezoekersjassen? Bij Hygieneproducten.be hebben we verschillende maten en uitvoeringen bezoekersjassen voor de scherpe prijzen die je van ons gewend bent. 

Waarom bezoekersjassen gebruiken?

Bezoekersjassen, soms ook wel wegwerpoveralls genoemd zijn jassen die met name veel worden gebruikt in de levensmiddelenbranche en de zorg. Omdat hier veel contact is met mensen buiten de “bubbel”, is de kans op het overbrengen van virussen groter. Door bij binnenkomst een bezoekersjas aan te bieden verklein je het risico op verspreiding van virussen. Voor maximaal resultaat is het verstandig om iedere bezoekersjas slechts eenmaal te gebruiken en deze daarna weg te gooien. Wil jij een stap verder gaan dan het aanbieden van bezoekersjassen? Zorg er dan ook voor dat er altijd voldoende mondkapjes aanwezig zijn en biedt bezoekers de mogelijkheid om bij binnenkomst de handen te ontsmetten met desinfecterende handgel.

Bezoekersjas of wegwerpoverall?

De term bezoekersjas en wegwerpoverall worden veel door elkaar heen gebruikt. Toch is het niet helemaal hetzelfde. Een bezoekersjas is echt gemaakt voor de levensmiddelenbranche en zorg, terwijl wegwerpoveralls breder worden ingezet. Denk hierbij aan het gebruik tijdens klussen, om jezelf te beschermen tegen stof, verf en gevaarlijke stoffen. Bovendien heeft een wegwerpoverall ook bescherming op de benen, terwijl een bezoekersjas vooral dient ter bescherming van het bovenlichaam en de armen.

De bezoekersjassen van Hygieneproducten.be

Bij Hygieneproducten.be maken we onderscheid tussen twee verschillende soorten bezoekersjassen. Namelijk die met een klittenband sluiting en de bezoekersjassen met drukknopen. Wat voor jou de beste keuze is, hangt volledig af van persoonlijke voorkeuren. Wil jij zeker weten dat de ideale bezoekersjas voor jouw klanten er tussen zit? Bestel dan beide modellen. De bezoekersjassen van Hygieneproducten.be zijn gemaakt van non woven PP (Polypropyleen) en zijn daarom comfortabel om te dragen voor langere periodes. Schrik niet van de grote maten, want bezoekersjassen horen altijd wat aan de grote kant te zijn. Je dient de jas namelijk over je eigen kleding heen te dragen, waardoor de maten voor een bezoekersjas niet te vergelijken zijn met een normaal kledingstuk.  

Bezoekersjas kopen bij Hygieneproducten.be

Wil jij bezoekersjassen kopen? Dan doe je dat nergens zo voordelig als bij Hygieneproducten.be. Omdat wij de bezoekersjassen per 100 verkopen kunnen wij de lage stuksprijs hanteren die je elders niet snel vindt. Vragen over onze bezoekersjassen of op zoek naar persoonlijk advies? Ons team van specialisten staat voor je klaar om iedere vraag over de bezoekersjassen te beantwoorden.